Auto-Moto Doprava HZS Karlovarský Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ: Řidiči pozor! Na v Karlovarském kraji záchranáři zasahují u pěti dopravních nehod

KARLOVARSKO – Řidiči pozor! Aktuálně v Karlovarském kraji složky Integrovaného záchranného systému ČR zasahují hned u pěti dopravních nehod, které blokují tamní dopravu! 

1) U Bukovan, směr Chlum sv. Máří, došlo k dopravní nehodě se zraněním – havarovalo zde osobní vozidlo. Auto dostalo smyk a sjelo ze stráně. K nehodě došlo v zatáčce. Policie řídí dopravu. Na místě složky IZS.

2) Na silnici 2082 u obce Stanovice, okres Karlovy Vary, došlo k dopravní nehodě bez zranění – střet osobního vozidla a autobusu. Provoz jedním jízdním pruhem.

3) Na silnici 2201 u obce Otovice, okres Karlovy Vary, došlo k dopravní nehodě se zraněním – střet dvou vozidel. Na místě PČR, ZZS a HZS.

4) Na silnici 21217 obce Kaceřov, okres Sokolov, došlo k dopravní nehodě se zraněním – havarovalo zde osobní vozidlo. Dopravu řídí Policie ČR.

5) K další nehodě došlo na D6 – exit 162 Jesenice. Zde při nehodě došlo u osobního vozidla k proražení olejové vany. Pozor! Olej na vozovce. Na místě PČR a HZS. Místo je s opatrností průjezdné.

Zdroj: Hasiči -výjezdy- KV kraj

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář