HZS Krimi Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

TRAGÉDIE: Kriminalisté vyšetřují smrtelné zranění muže v Krupce, jehož tělo v tratolišti krve bylo nalezeno pod železničním viaduktem

KRUPKA – Smrt muže, jehož tělo v tratolišti krve bylo dnes dopoledne nalezeno pod železničním viaduktem v Krupce na Teplicku, vyšetřují kriminalisté teplické policie.

Jako první byli na místě strážníci, kteří se dlouhé minuty snažili těžce zraněného muže resuscitovat. V oživování pak pokračovali i záchranáři, ale bohužel marně.

Muž totiž utrpěl závažná zranění, kterým na místě podlehl. Muž totiž při zranění ztratil velké množství krve. Policisté nyní vyšetřují, jak k jeho zranění došlo. Jestli muž spadl z viaduktu, skočil, nebo se střetl s projíždějícím automobilem či si zranění způsobil zakopnutím a následným pádem na vozovku. Okolnosti a příčiny smrti určí, až nařízená pitva.

Na místě zasahovala i jednotka hasičů, která následně postavila zástěnu v místě tragické události a poté omyla komunikaci.

Autor: Honza Vraný
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TRAGÉDIE: Kriminalisté vyšetřují smrtelné zranění muže v Krupce, jehož tělo v tratolišti krve bylo nalezeno pod železničním viaduktem

Napsat komentář