Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Krimi Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Policie Pomáháme Praha Školní okénko Složky IZS Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

Stále bezvýsledné je pátrání po patnáctiletém chlapci z výchovného ústavu Hostouň! Neviděli jste ho někde?

HOSTOUŇ – Stále bezvýsledné je pátrání po patnáctiletém chlapci z výchovného ústavu Hostouň, který je na útěku již od konce května.

Kriminalisté pátrají po mladíkovi, který utekl z výchovného ústavu v Hostouni. Klient s nařízenou ústavní výchovou se svým jednáním dopouští provinění maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Státní zástupkyně na něj vydala předchozí souhlas k zadržení. Podle dosud získaných informací by se mohl pohybovat na okrese Domažlice, ale také v okrese Náchod nebo jinde po celé České republice.

Domažličtí kriminalisté tak po chlapci vyhlásili celostátní pátrání. Obracejí se i nadále na veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání. Hledaný se může pohybovat na Domažlicku, ale i na Náchodsku. 

Dne 27. května 2020 bylo vyhlášeno celostátní pátrání po patnáctiletém klientu výchovného ústavu Hostouň. Domažličtí kriminalisté stále pátrají po mladíkovi, který utekl z výchovného ústavu v Hostouni. Klient s nařízenou ústavní výchovou se svým jednáním dopouští provinění maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Státní zástupkyně na něj vydala předchozí souhlas k zadržení. Podle dosud získaných informací by se mohl pohybovat na okrese Domažlice, ale také v okrese Náchod nebo jinde po celé České republice. Hledaný chlapec má hubenou postavu, hnědé vlasy a hnědé oči.  Aktuální popis oblečení není znám.

Další informace k hledané osobě naleznete zde: https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=9550527200301 

Policisté přijmou k hledané osobě jakékoliv informace na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

Autor: por. Mgr. Dagmar Brožová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář