Kultura Mateřská škola Školní okénko Technika Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Základní škola Zprávy podle krajů

VIDEO TIP: Velikonoční výtvarné dílny při DDM Bílina pomohou s výrobou velikonoční dekorace

BÍLINA – Velikonoce se blíží a Dům dětí a mládeže v Bílině si připravil zajímavou nabídku, a to Velikonoční výtvarní dílny… Pedagogové volného času při DDM Bílina vytvořili balíčky,  podle kterých si nejen děti, ale i jejich rodiče mohou doma vyrobit velikonoční dekorace podle své vlastní fantazie.

Stačí se přihlásit do Velikonoční výtvarné dílny a zakoupit si balíček v hodnotě 100 korun a doma si pak vyrobit nejrůznější velikonoční dekorace. Jak na to? Více již v naší video reportáži s Michaelou Pémovou z DDM Bílina.

„Připravili jsme pro vás balíček na tvoření na velikonoční téma. V balíčku naleznete dílny – stojánky na vajíčka, vajíčka na omotání a dozdobení, kuře z dřevěné placky, věneček, pracovní listy s velikonoční tématikou a malou mlsku,“ říká Michaela Pémová.

Cena celého balíčku výtvarných dílen je 100 Kč. Objednávat balíčky můžete přes klientské centrum DDM Bílina na e-mailu: recepce@ddmbilina.cz, na webu www.ddmbilina.cz nebo na telefonu: 774 821 111

Balíčky si pak můžete vyzvedávat počínaje dneškem, tedy od 23. 3. 2021 na recepci DDM od pondělí do čtvrtka 8:00 – 17:00 hodin. Velikonoční výtvarné dílny v DDM Bílina potrvají do 1. dubna.

Pošlete nám pak fotografie vašich povedených velikonočních výtvorů…

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VIDEO TIP: Velikonoční výtvarné dílny při DDM Bílina pomohou s výrobou velikonoční dekorace

  1. Pingback: echipamente hvac

Napsat komentář