Auto-Moto Cestování Doprava HZS Krimi Městská policie Pardubický Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Sněžení od rána komplikuje dopravu i na Pardubicku! Hasiči zasahují u řady karambolů

PARDUBICKO – Dnes ráno to pěkně klouže. Své o tom ví řada řidičů v Pardubickém kraji. Hasiči zasahují u řady nehod převážně na Orlickoústecku a Chrudimsku.

Na silnici v Ústí nad Orlicí skončil řidič s autobusem částečně v příkopu. Autobus tvořil na kluzké vozovce překážku v silničním provozu. Na místo nechal velitel zásahu přivolat správu a údržbu silnic, a to hlavně proto, aby byla posypána namrzlá komunikace, následně byl autobus vytažen. Při kolizi nebyl nikdo zraněn.

U odbočky na Nekoř, v části obce Bředůvka, na silnici č. 11, kamion narazil nejprve do domu a dále do trafostanice. K nehodě byli přivoláni nejen hasiči, ale také energetici. Hrozivě vypadající nehoda se obešla bez zranění.

V Hlinsku skončily dva osobní automobily v příkopu. Řidičům jsme pomohli a vozy z příkopu byly během chvíle vytaženy. A to je opravdu jen malý výčet nehod, u kterých zasahujeme. Spěchejte raději pomalu, abyste v pořádku dojeli do cíle.

Zdroj: HZS Pardubického kraje
(vh)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář