Auto-Moto Doprava Krimi Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

DRAMA: Řidič v Teplicích ujížděl policejní hlídce, prorazil závory a jen těsně se minul s projíždějícím vlakem! Byl zadržen a obviněn

TEPLICE – Jen vteřiny dělily minulou středu odpoledne řidiče osobního vozidla od střetu se spěšným vlakem v Teplicích. Osmadvacetiletý muž, vedle kterého seděla v autě jeho přítelkyně, začal ujíždět před policejní hlídkou, která chtěla vozidlo zkontrolovat.

V ulici Hřbitovní nerespektoval světelnou signalizaci u železničního přejezdu a projel přes sklopené závory a jen těsně se minul s přijíždějící vlakovou soupravou.

Dojel až do ulice Svahová, kde z vozidla i se spolujezdkyní utekl, po cestě odhodil klíče od auta, chvilku poté ho ale policisté zadrželi. Pirát silnic byl obviněn z trestného činu poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení, za který mu v případě odsouzení hrozí až šestileté vězení, vyšetřován je na svobodě.

Autor: por. Bc. Daniel Vítek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

3 Replies to “DRAMA: Řidič v Teplicích ujížděl policejní hlídce, prorazil závory a jen těsně se minul s projíždějícím vlakem! Byl zadržen a obviněn

  1. Pingback: Hotels in Latvia
  2. Pingback: joker2499

Napsat komentář