HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

OBRAZEM: Požár dřevěného přístřešku na Zlínsku zaměstnal devět hasičských jednotek

ZLÍNSKO – Druhý stupeň požárního poplachu byl vyhlášen u požáru dřevěného přístřešku, ke kterému došlo v obci Podhradí na Zlínsku v úterý krátce před půlnocí.

Postupně se na místě sjelo devět jednotek, a to ze stanic Luhačovice, Uherský Brod a Zlín a dobrovolné jednotky z Pozlovic, Luhačovic, Řetechova, Podhradí, Velkého Ořechova a Březůvek.

FOTOGALERIE…

Požár zasáhl přístřešek, který navazoval na menší hospodářskou budovu. Hasiči k likvidaci požáru použili celkem tři hasební proudy a čtvrtým chránili rodinný dům, nacházející se v těsné blízkosti požáru. Následně termokamerou kontrolovali zasažený objekt i budovy v jeho okolí a dohašovali skrytá ohniska.

Při požáru nebyl nikdo zraněn. Podařilo se zachránit i pět slepic a papoušek červenokřídlý.  Ve dvě hodiny v noci velitel zásahu vyhlásil likvidaci požáru a poté byl objekt vrácen zpět majiteli.

Na dohlídku na požářišti zůstali do ranních hodin dobrovolné jednotky z Pozlovic a Podhradí. Výše vzniklé škody a příčina požáru je nyní v šetření vyšetřovatele hasičů.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(LJ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář