HZS Jihočeský Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: Tragicky skončilo více jak devítihodinové vyjednávání s mužem v Táboře, který stál na okenním parapetu! Skok nakonec nepřežil

TÁBOR – Včera od 11:30 hodin řešili policisté v Táboře incident v centru města, kde ve třetím patře jedné místní budovy ve Vančurově ulici, stál na okenním parapetu muž, který měl pravděpodobně sebevražedné úmysly.

Na místo okamžitě vyjeli policisté z obvodního oddělení Tábor a dopravního inspektorátu, kteří místo zajistili a snažili se s mužem komunikovat. Následně prostřednictvím operačního střediska vyžádali příjezd kolegů se Služby kriminální policie a vyšetřování a také příslušníků Zásahové jednotky Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje.

Na místo zároveň přijeli i příslušníci Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje a Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje.

Policisté – vyjednavači více jak 9 hodin s mužem hovořili a snažili se mu rozmluvit jeho jednání. I přes veškerou psychologickou snahu, kdy jsme zjišťovali důvody jeho rozhodnutí, starší muž krátce po 21:30 hodině skočil z výšky na dlažbu, kde předtím stačili hasiči položit dopadové matrace. Po pádu utrpěl těžká zranění, kdy jej záchranáři prvotně ošetřili a převáželi k další hospitalizaci do zdravotnického zařízení.

Za několik desítek minut však policisté obdrželi informaci, že muž i přes veškerou profesionální pomoc podlehl následkům těžkých zranění neslučitelných se životem.

Případ je dále v šetření táborských kriminalistů z oddělení obecné kriminality.

Autor: por. Bc. Milan Bajcura

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME: Tragicky skončilo více jak devítihodinové vyjednávání s mužem v Táboře, který stál na okenním parapetu! Skok nakonec nepřežil

  1. Pingback: poppenhuis

Napsat komentář