HZS Krimi LZS Městská policie Pátrání Policie Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ STŘELBA V PRAZE: Policisté pátrají po nebezpečném muži, který postřelil pracovnici úřadu práce! Ta skončila v nemocnici

PRAHA – Policisté aktuálně zasahují v Bělehradské ulici v Praze, kde došlo ke střelbě a zranění jedné osoby. Po pachateli nyní policisté intenzívně pátrají. 

Podle prvotních informací útočník střelil pracovnici úřadu práce. Poškozená byla se zraněním odvezena do nemocnice. Nyní probíhá pátrání po pachateli, který je ve věku okolo 60 let, má černou tašku přes rameno a na hlavě kšiltovku.

Policisté pracují s verzí, že by útočníkem mohl být hledaný nebezpečný Jiří Dvořák, po kterém kriminalisté pátrají v souvislosti s případem poleptání kyselinou ve středních Čechách.

U případu střelby v Bělehradské ulici v Praze zasahovala posádka záchranářů, lékařka i IP. Asi 50letá žena utrpěla velmi vážná poranění. Záchranáři zajistili dýchací cesty, pokračovali v KPR kterou prováděli i laici na místě před příjezdem záchranářů příjezdem. Nakonec se funkci srdce podařilo obnovit.

Po pachateli pátrají policisté i za využití vrtulníku a celou budovu budou kontrolovat policisté z Útvaru rychlého nasazení.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUÁLNĚ STŘELBA V PRAZE: Policisté pátrají po nebezpečném muži, který postřelil pracovnici úřadu práce! Ta skončila v nemocnici

Napsat komentář