Krimi Policie Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KRIMI: Policie hledá možné poškozené a svědky v případu sexuálního obtěžování pacientek lékařem – psychiatrem Janem Cimickým

ČESKO – Kriminalisté třetího policejního obvodu se od pondělí na základě zveřejněných informací v médiích zabývají případem sexuálního obtěžování pacientek lékařem-psychiatrem Janem Cimickým z Prahy 8, ke kterému mělo docházet v minulých letech až do současné doby. 

Potvrdil to mluvčí pražských policistů kpt. Jan Daněk s tím, že policie hledá možné poškozené a svědky v případu sexuálního obtěžování.  „V případu kriminalisté provádí prvotní úkony v rámci trestního řízení a touto cestou prosí možné poškozené ženy a svědky, aby se ozvaly přímo vyšetřovateli na telefonní číslo: +420 603 457 989,“ dodává mluvčí pražských policistů kpt. Jan Daněk.

Významného psychiatra Jana Cimického před pár dny několik žen na sociálních sítích ale i v televizi obvinilo ze sexuálního násilí! Doktor Cimický toto nařčení ale odmítl. Lékař Jan Cimický dlouhá léta působil v Psychiatrické léčebně v Bohnicích, kde k sexuálnímu nátlaku na pacientky mělo také docházet.

Autor: redakce
Zdroj: Policie ČR

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “KRIMI: Policie hledá možné poškozené a svědky v případu sexuálního obtěžování pacientek lékařem – psychiatrem Janem Cimickým

Comments are closed.