Auto-Moto HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME TRAGÉDII: Senior na Kolínsku, jehož auto srazilo matku a dvě děti, je podezřelý z usmrcení z nedbalosti a z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti

NYMBURK – Policisté vyšetřují tragickou nehodu v Nymburku, kterou zřejmě zavinil mikrospánek seniora za volantem. Kriminalisté již zahájili úkony trestního řízení pro dva trestné činy. 

Jak jsme již informovali, včera, krátce před pátou hodinou odpoledne, došlo v obci Tatce na Kolínsku k dopravní nehodě, o které policisty informovala Zdravotnická záchranná služba.

Pětasedmdesátiletý řidič osobního vozu Škoda Fabia vjel podle všeho poté, co usnul za volantem, na chodník a srazil maminku s dvěma malými holčičkami. Nehoda má fatální následky – jedno děvčátko, i přes poskytování dlouhé resuscitace ze strany profesionálních zdravotníků, na místě nehody zemřelo, druhá holčička spolu s maminkou utrpěly těžká zranění. Zdravotníci je následně letecky transportovali do pražských nemocnic.

Policisté místo nehody detailně zadokumentovali a již včerejšího dne zahájili úkony trestního řízení pro dva trestné činy, a to z usmrcení z nedbalosti a z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Současně nařídili soudní pitvu u holčičky, kterou tragická nehoda bohužel stála život.

Šetřením nehody se zabývají kriminalisté z Územního odboru v Nymburku.

Autor: mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
Ilustrační snímek

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz