Finance Kultura Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Školní okénko Složky IZS Sport Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

MOC DOBRÁ ZPRÁVA: Dobrovolní hasiči z Háje u Duchcova na Teplicku uspořádali dobročinnou BURZU HRAČEK! Podařilo se vybrat rekordních 63 217 korun

HÁJ U DUCHCOVA – Na včerejší dobročinné akci Hračky pomáhají aneb Příběh hraček – BURZA HRAČEK v Sokolovně v Háji u Duchcova na Teplicku se v součtu za prodané hračky, dobrovolné vstupné a příspěvky VÁS dobrých lidí, podařilo na léčbu vážně nemocných dětí získat úžasnou částku 63 217 korun.

V následujících týdnech bude tato částka předána na léčbu vážně nemocných dětí – určitě Vás budeme informovat kam konkrétně částka poputovala a komu konkrétně pomohla! Informuje o tom starosta SDH Háj Jakub Šimek.

FOTOGALERIE…

Bohatou fotogalerii naleznete také ZDE

BURZU HRAČEK uspořádali místní dobrovolní hasiči ve spolupráci s OSH Teplice a obcí Háj u Duchcova.

„Máme obrovskou radost a jsme nesmírně hrdí, že jsme součástí takto skvělého národa, který se dokáže semknout a vybrat takovouto částku na dobrou věc! To jen díky VÁM.
💓 Obrovský díky všem dárcům, kteří přišli darovat hračky v uplynulém týdnu – byla jich skoro celá stovka! Darovali jste opravdu krásné hračky!
💓 Gigantické díky patří úplně všem, kteří včera přišli na Burzu hraček – lidé darovali dobrovolné vstupné i v neuvěřitelných částkách, za zakoupené hračky kolikrát zaplatili víc a díky VÁM se podařilo získat tuto krásnou částku!
💓 A samozřejmě děkujeme za všechny dary – hračky, které lidé zakoupili a věnovali dětem do azylových domů. V následujících dnech tyto hračky převezmou zástupci azylových domů a dětem budou brzy dělat radost.
💓Poděkování patří i našim kolegům – kamarádům Hasiči Hrob, Hasiči Oldřichov, Hasičům z Oseka, Hasiči Košťany a Střelná, že nás podpořili nejen svou technikou na ukázku.
💓Děkujeme rovněž OSH Teplice za pomoc při přípravách, a také děkujeme obci Háj u Duchcova za pomoc a bezplatné zapůjčení sálu a dalších věcí.
💓 A na závěr si dovolím poděkovat všem našim dobrovolným hasičům z Háje u Duchcova, kteří pořádáním akce trávili několik dní. Nicméně velké poděkování si také zaslouží jejich manželky, manželé , partnerky a partneři za trpělivost, že jsou xx hodin pryč připravují ve svém volném čase tuto akci.

Pokud se ptáte, zda se bude tato akce pořádat znovu? Tak ještě nevíme… v lednu se uskuteční členská schůze našeho sboru, kde o tom budeme diskutovat.“

Děkuji VŠEM“

Autor: Jakub Šimek
starosta SDH Háj u Duchcova
Foto: Mirdas Stehlík

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz