Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Řidička nad ránem nepřežila na Pelhřimovsku náraz auta do stromu! Cestou k této tragické nehodě havarovali s cisternou hasiči

PELHŘIMOVSKO – Při vážné dopravní nehodě osobního automobilu u obce Chýstovice na Pelhřimovsku zemřela řidička po nárazu auta do stromu! K tragické nehodě došlo dnes po 4.30 hodině.

Řidička utrpěla závažná zranění neslučitelná se životem a přivolaný lékař tak mohl už jen konstatovat smrt. Cestou k této dopravní nehodě bohužel havarovali také profesionální hasiči z Pelhřimova. Jejich automobilová cisterna vyjela ze silnice a skončila na boku! O nehodě hasičské cisterny jsme dnes již také informovali.

Na pomoc byly vyslány 4 výjezdové skupiny záchranářů Kraje Vysočina. Tři hasiči utrpěli zranění lehčího charakteru a byli převezeni do nemocnice v Pelhřimově. Čtvrtého, se středně těžkým zraněním, záchranáři následně transportovali na urgentní příjem do Jihlavy.

Okolnosti obou dopravních nehod i nadále vyšetřují dopravní policisté.

Autor: redakce
Zdroj: ZZS Kraje Vysočina
Foto: HZS Kraje Vysočina

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz