Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

Silnici u Starého Hrozenkova na Uherskohradišťsku uzavřel střet kamionu s osobním automobilem! Řidič i jeho spolujezdkyně jsou v nemocnici

UHERSKOHRADIŠŤSKO – Hlavní silniční tah I/50 u Starého Hrozenkova na Uherskohradišťsku je v tuto chvíli zcela uzavřen kvůli vážné dopravní nehodě kamionu a osobního auta.

Dva lidé při střetu utrpěli závažná zranění. Řidič byl transportován letecky do nemocnice, spolujezdkyni záchranáři převezli sanitkou. Ke střetu došlo po šesté hodině ranní a oba zranění jsou ze zdemolovaného osobního auta.

Policejní hlídky odklánějí dopravu přes obce Bánov a Komňa. Čtyři jednotky hasičů byly dnes krátce po šesté hodině ranní vyslány k dopravní nehodě osobního a nákladního vozidla, která se střetla na namrzlé komunikaci v kopci před Starým Hrozenkovem.

Postupně se na místě sjeli hasiči ze stanic Uherský Brod, Uherské Hradiště, Zlín a jednotka ze Starého Hrozenkova. Po příjezdu hasiči průzkumem zjistili, že v osobním vozidle je zaklíněn zraněný řidič. Pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení muže vytáhli ven z vraku vozidla a předali do péče posádce zdravotnické záchranné služby. Jeho spolujezdkyně utrpěla lehčí zranění a taktéž skončila v péči záchranářů. Řidič nákladního auta vyvázl bez zranění.

Od odlétajících střepů a částí z havarovaných aut bylo poškozeno třetí vozidlo, jedoucí za nimi.

Hasiči u vozidel provedli protipožární opatření a odpojili autobaterie. Nákladní auto zajistili proti nechtěnému pohybu. Nakonec provedli závěrečný úklid vozovky a postupně se začali vracet zpět na své stanice.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Silnici u Starého Hrozenkova na Uherskohradišťsku uzavřel střet kamionu s osobním automobilem! Řidič i jeho spolujezdkyně jsou v nemocnici

  1. Pingback: micro step

Comments are closed.