Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VĚZEŇ NA ÚTĚKU: Policisté hledají 25letého vězně, který samovolně odešel z nestřeženého pracoviště Dolu Libušín na Kladensku

KLADENSKO – Policisté hledají 25letého vězně, Patrika Krčila, který včera samovolně odešel z nestřeženého pracoviště firmy Zach, Důl Libušín, kde měl vykonávat práci od šesté ráno do sedmé hodiny večerní.

Trest si odpykává za majetkové delikty. Na levém předloktí má vytetovanou lebku. Pokud ho uvidíte, volejte 158.

Policisté pátrají po vězni, 25letém Patriku KRČILOVI, který dnes samovolně odešel z nestřeženého pracoviště firmy Zach, Důl Libušín, kde měl vykonávat práci od šesté ráno do sedmé hodiny večerní.
Oznámení o jeho odchodu obdrželi policisté ve večerních hodinách. Podle všeho odešel v pracovním oděvu, zřejmě montérkách. Není ale vyloučeno, že se převlékl.
Hledaný Patrik KRČIL je ve výkonu trestu za majetkovou trestnou činnost. Je 185 cm vysoký, má tmavé, krátce střižené vlasy a na levém předloktí má vytetovanou lebku. V případě, že uprchlého vězně někdo uvidí, ať kontaktuje policisty na lince 158.

 

Zdroj: Policie ČR

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VĚZEŇ NA ÚTĚKU: Policisté hledají 25letého vězně, který samovolně odešel z nestřeženého pracoviště Dolu Libušín na Kladensku

Comments are closed.