Krimi Městská policie Pátrání Policie Praha Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

PÁTRÁNÍ: Stále bezvýsledné je pátrání po sedmadvacetileté ženě z Prahy! Neviděli jste ji někde? Jde jí o život

PRAHA – Stále bezvýsledné je pátrání po sedmadvacetileté ženě, která ve středu odešla z místa bydliště a už se nevrátila! V minulosti se několikrát pokusila spáchat sebevraždu. 

Pohřešovaná žena byla naposledy viděna její matkou kolem 18. hodiny, dne 9. února, v místě jejího bydliště v ulici Plzeňská v Praze 5. Z domu odešla druhý den ráno a už se nevrátila. Sebou si nezvala ani svůj mobilní telefon a od té doby o sobě nedala nikomu vědět. Žena trpí psychickými problémy a v minulosti se několikrát pokusila spáchat sebevraždu.

Popis pohřešované: 165 – 167 centimetrů vysoká, střední postavy, středně dlouhé hnědočerné vlnité vlasy a hnědé oči. V době odchodu na sobě měla středně dlouhý světlý kabát, světle modré upnuté džíny, černé kotníčkové boty, hnědou kabelku přes rameno a červené dioptrické brýle.

Policisté již vyčerpali všechny standardní pátrací prostředky a metody. V tuto chvíli se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc a spolupráci při pátrání po pohřešované. Jakoukoli informaci o výskytu či jejím pohybu přijmou policisté na kterékoliv policejní služebně nebo operátoři tísňové linky Policie ČR 158. Děkujeme.

Autor: nprap. Richard Hrdina

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz