Krimi Pátrání Policie Praha Školní okénko Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KRIMI: Policisté dopadli v Praze devětadvacetiletého sexuálního zvrhlíka, který se obnažoval před osmiletou holčičkou, když se vracela ze školy

PRAHA – Policisté dopadli devětadvacetiletého muže, který se v Praze obnažoval před osmiletou holčičkou, když se vracela ze školy. 

Dívenka se ve čtvrtek 20. ledna, kolem třetí hodiny odpolední, vracela ze školy jako každý den. V ulici U laboratoře v Praze 6 potkala muže, který něco nakládal do auta. Nevšímala si ho a pokračovala dál v cestě. Po několika metrech jí tento muž předešel a tak ho dívka ze slušnosti pozdravila. Na pozdrav muž nijak nereagoval a po chvíli se otočil a beze slov jí ukázal svůj penis. Dívenka se zalekla a poodešla o kus dál. Muž jí doběhl a ve svém jednání pokračoval. Dívka se na něj snažila nedívat, rozeběhla se a utíkala až domů, kde všechno řekla své mamince.

Policisté z místního oddělení Břevnov přijeli na místo a celou situaci zadokumentovali. Od holčičky získali popis podezřelého muže a z okolních ulic zajistili všechny kamerové záznamy. Ve spolupráci s kriminalisty 6. oddělení, provedeným šetřením a vyhodnocením kamerových záznamů, se během několika dnů podařilo podezřelého muže vypátrat.

Lustrací devětadvacetiletého muže zjistili, že byl již za obdobné jednání před sedmi lety odsouzen. Tehdy masturboval před panelovým domem a poté i během cesty do přilehlého parku.

V současné chvíli je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což mu hrozí v případě odsouzení až dvouletý pobyt za mřížemi.

Autor: nprap. Richard Hrdina

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz