HZS Krimi LZS Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ PÁTRÁNÍ: Policisté do rozsáhlého pátrání po pohřešované seniorce z Příbramska nasadili i vrtulník! 79letá žena se včera nevrátila z procházky se psem…

PŘÍBRAMSKO – Policisté od večera intenzívně pátrají po 79leté seniorce, která včera odešla na procházku se psem v obci Zbenice na Příbramsku a nevrátila se. Od té doby je nezvěstná!

EDIT:  DOBRÁ ZPRÁVA: Policisté právě odvolali pátrání po pohřešované seniorce z Příbramska! Žena byla nalezena podchlazená ale živá

Na sobě měla černou bundu a světlou čepici. Po ženě pátrají policisté, vrtulník, hasiči a dobrovolníci. Neviděli jste ji někde? Pokud ano, volejte prosíme tísňovou linku 158.

Příbramští policisté vyhlásili včerejšího večera, 16. dubna 2022, pátrání po 79leté seniorce z Příbramska. Ta odešla v odpoledních hodinách z místa bydliště v obci Zbenice na procházku se psem do přilehlého lesa a dosud se nevrátila. Pes je rasy pražský krysařík – dlouhosrstý.

Ve večerních hodinách dostali policisté oznámení o jejím pohřešování a po seniorce začali okamžitě pátrat. Do pátrací akce se zapojili nejen policisté z Příbrami, ale i Letecká služba, psovodi HZS a na 50 dobrovolníků, kteří po seniorce pátrali i v nočních hodinách, bohužel zatím bezúspěšně.

I nyní v ranních hodinách dne 17. dubna 2022 pokračujeme v pátrání po Anně Tvrdoňové. Pohřešovaná je asi 170 cm vysoká, hubené postavy a má prošedivělé vlasy. Naposledy byla seniorka viděna v černé bundě a světlé čepici.

Pokud ženu uvidíte, nebo máte jakékoliv poznatky o tom, kde by se mohla pohybovat, zavolejte prosím na linku tísňového volání 158. Děkujeme.

Autor: redakce
Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUÁLNĚ PÁTRÁNÍ: Policisté do rozsáhlého pátrání po pohřešované seniorce z Příbramska nasadili i vrtulník! 79letá žena se včera nevrátila z procházky se psem…

  1. Pingback: More Bonuses

Comments are closed.