Auto-Moto Doprava HZS Jihočeský Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Na Jindřichohradecku nepřežila třiatřicetiletá řidička nehodu osobního auta, které skončilo na střeše! Řidička nebyla připoutaná pásy

JINDŘICHOHRADECKO – Tragickou dopravní nehodu vyšetřují od včerejšího podvečera kriminalisté jihočeské policie.

Třiatřicetiletá řidička osobního automobilu Škoda  Fabia Combi, jedoucí po účelové komunikaci ve směru od Jarošova nad Nežárkou na Dolní Radouň, ve vzdálenosti 1,5 km za Jarošovem nad Nežárkou, při projíždění pravotočivé zatáčky pravděpodobně nepřizpůsobila rychlost jízdy, dostala smyk, kdy přejela do protisměrné části komunikace a dále vlevo mimo komunikaci do silničního příkopu, kde levým bokem narazila do dvou stromů a vytěžené dřevní kulatiny.

Následně se vozidlo převrátilo na střechu. Při dopravní nehodě utrpěla řidička mnohačetná poranění neslučitelná se životem. Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR.

Na osobním automobilu vznikla hmotná škoda ve výši nejméně  80 000 korun. Provedeným šetřením policistů na místě nehody bylo zjištěno, že řidička nebyla za jízdy řádně připoutaná bezpečnostním pásem. „S ohledem na pozůstalé se policie  blíže k dopravní nehodě nebude vyjadřovat,“ dodala mluvčí jihočeských policistů por. Mgr. Bc. Hana Bílková Millerová.

Autor: redakce
Foto: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz