Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Praha Složky IZS Technika YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

VIDEO DRAMA: Policisté zachránili ženu, která chtěla spáchat sebevraždu skokem ze Štefánikova mostu v Praze

PRAHA – Krátce po jedenácté hodině, přijal operační důstojník na lince 158 oznámení o ženě, která stojí na Štefánikově mostě v Praze 1 za zábradlím a chce spáchat sebevraždu. Tuto informaci okamžitě předal všem hlídkám v terénu a jako první byli na místě policisté pohotovostní motorizované jednotky.

S třiadvacetiletou ženou navázali kontakt a snažili se vyslechnout všechna její trápení. Jako hlavní důvod, proč chce spáchat sebevraždu, mladá žena uváděla finanční a osobní problémy, což se jí policisté snažili celou dobu vymluvit. Ve chvíli, kdy jí zakročující policista připaloval cigaretu, čímž se dostal do její těsné blízkosti, využil momentu odvrácení pozornosti a podařilo se mu dívku zafixovat. S ostatními zakročujícími policisty poté opatrně dívku dostali na správnou stranu zábradlí, kde již nehrozilo žádné nebezpečí.

Policisté ženu předali zdravotníkům, kteří jí převezli do psychiatrické léčebny na posouzení jejího zdravotního a psychického stavu.

Autor: nprap. Richard Hrdina

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “VIDEO DRAMA: Policisté zachránili ženu, která chtěla spáchat sebevraždu skokem ze Štefánikova mostu v Praze

  1. Pingback: auto swiper
  2. Pingback: blote tieten

Comments are closed.