Auto-Moto Doprava HZS Jihomoravský Krimi Městská policie Pátrání Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

VIDEO: Řidič octavie na Vyškovsku narazil do auta s dětmi a zbaběle ujel! Incident natočila kamera… Policisté hledají svědky

VYŠKOVSKO – Ani špetka slušnosti nezbyla neznámému řidiči bílé oktávie (první generace, provedení kombi), který v pondělní odpolední špice zavinil karambol ve Slavkově u Brna na Vyškovsku.

Nedaleko zámku v hustém provozu se totiž šofér pokusil z vedlejší ulice zařadit do dlouhé šňůry jedoucích automobilů. Jenomže zřejmě přehlédl malé červené auto, ve kterém právě cestovala maminka se dvěma malými dětmi, kdy nečekaný střet její auto otočil do protisměru.

https://www.youtube.com/watch?v=PRjdS5Mi4ZM&t=2s

Šťastnou náhodou se při nehodě nikomu nic vážného nestalo. To ale nemohl vědět evidentní viník, který vůbec nezastavil a navíc z místa pohotově ujel. Kromě dětského pláče si tak nehoda naštěstí vyžádala jen několik pomačkaných plechů. Dopravní policisté tak žádají veřejnost o pomoc.

Jestliže jste tuto nehodu viděli, nebo dokonce jí máte natočenou, neváhejte a kontaktujte nás na tísňové lince 158.

Autor: por. Petr Vala

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz