Krimi Městská policie Pátrání Policie Složky IZS Středočeský Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VĚZEŇ NA ÚTĚKU: Policisté intenzívně pátrají po 30letém vězni, který odešel po půlnoci z nestřeženého pracoviště v Rudné u Prahy

RUDNÁ U PRAHY – Policisté intenzívně pátrají po 30letém vězni, který odešel po půlnoci z nestřeženého pracoviště v Rudné u Prahy.

Pokud muže, odsouzeného za majetkovou trestnou činnost uvidíte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, zavolejte nám na 158.

Policisté přijali 2. srpna, ve 2 hodiny ráno, na tísňové lince 158, oznámení o nedovoleném svévolném odchodu vězně z nestřeženého pracoviště v Rudné u Prahy.

Naposledy tam byl spatřen v 1:15 hod.in ráno. Okamžitě po něm začaly pátrat hlídky policistů, včetně psovodů se služebními psy a také vrtulník. Doposud se hledaného muže nepodařilo nalézt.

Třicetiletý muž, odsouzený pro majetkovou trestnou činnost, je vysoký 173 až 178 centimetrů, hubené postavy. Má hnědé oči, černé vlasy a na sobě měl naposledy v době odchodu z pracoviště černé montérkové kalhoty, šedé tričko, černou montérkovou bundu a černé pracovní boty.

Markantem je u vězně tetování na levé až zadní straně krku. Pokud muže uvidíte nebo víte, kde se zdržuje nebo se mohl zdržovat, kontaktujte nás, prosím na tísňové lince 158.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VĚZEŇ NA ÚTĚKU: Policisté intenzívně pátrají po 30letém vězni, který odešel po půlnoci z nestřeženého pracoviště v Rudné u Prahy

  1. Pingback: blote tieten

Comments are closed.