Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté intenzívně pátrají po pohřešovaném 48letém muži ze Sedlčan na Příbramsku! Mohlo by mu jít o život…

SEDLČANY – Policisté intenzívně pátrají po 48letém muži, který ráno odjel z domova vozidlem TOYOTA RAV4 černé barvy, SPZ: 5SC 1994 a už se nevrátil. V poslední době mluvil o sebevraždě.

Pokud muže nebo jeho vozidlo někde uvidíte, zavolejte prosíme policistům na tísňovou linku 158.

Policisté z Příbrami vyhlásili pátrání po 48letém Václavu Zazvonilovi ze Sedlčan. Naposledy byl viděn v místě bydliště 27. srpna 2022 ráno kolem 9. hodiny. Poté odjel svým vozidlem TOYOTA RAV4 černé barvy SPZ: 5SC 1994 neznámo kam.

Jeho pohřešování nahlásila manželka na linku 158, protože se obává o jeho život. Poslední dobou muž mluvil o sebevraždě a má zdravotní problémy. Pohřešovaný má na sobě černé tričko, zelené kraťasy a boty CROCS.

Pohřešovaný Václav Zazvonil je asi 175 cm vysoký, střední postavy a má krátce střižené šedé vlasy a vousy. Viděli jste muže nebo jeho vozidlo nebo máte jakékoliv poznatky o tom, kde by se mohl pohybovat? Sdělte nám je prosím na linku 158.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Policisté intenzívně pátrají po pohřešovaném 48letém muži ze Sedlčan na Příbramsku! Mohlo by mu jít o život…

Comments are closed.