Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Praha Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Při střetu tramvaje s osobním automobilem u pražského Motola se zranili dva lidé

PRAHA – V Plzeňské ulici v oblasti pražského Motola zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR u střetu tramvaje a osobního automobilu, ve kterém byla zaklíněná osoba. 

Tu následně vyprostili přivolaní hasiči, kteří spolupracovali se záchrannou službou a policisty. Při nehodě se zranili dva lidé z havarovaného osobního automobilu. Dvě osoby zůstaly zaklíněné ve vozidle, v tramvaji nebyl nikdo zraněn. Hasiči nejprve vyprostili řidiče vozidla, pak i spolujezdkyni. Oba zraněné předali do péče ZZS.

Spolu s hasiči pražského dopravního podniku odstranili vozidlo z tramvajového kolejiště. K nehodě tak vyrazily i dvě posádky záchranářů a pečovali o ženu ve věku 63 a muže ve věku 69 let. Oba utrpěli lehčí poranění – pohmoždění hrudníku. Oba zranění byli převezeni k ošetření do nemocnice.

 

Z tramvajového kolejiště byl havarovaný automobil vyproštěn pomocí autojeřábu. Okolnosti nehody i nadále vyšetřují dopravní policisté.

Zdroj: HZS Praha

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Při střetu tramvaje s osobním automobilem u pražského Motola se zranili dva lidé

Comments are closed.