Finance Kultura kulturní akce Pomáháme Pozvánka PR Reklamy Technika tip redakce Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů Zvířata

TIP REDAKCE: Šance pro neziskovky… Letošní Vánoce se Slzou zvířat budou na Teplicku ojedinělé

TEPLICKO – Desátého prosince od 10.00 hodin začínají Vánoce se Slzou zvířat. První akce svého druhu na Teplicku, která otevírá možnosti neziskovým organizacím společně na jednom místě oslovit širokou veřejnost a zároveň ve svých stáncích nabídnout ve vánoční atmosféře k prodeji předměty a dárky na podporu své organizace.

Vítána je jakákoliv nezisková organizace, která si včas zarezervuje místo na stánek a samozřejmě zcela zdarma, počet míst je omezený, proto svou účast raději neodkládejte. Svou rezervaci můžete uskutečnit do 31.10.2022 na emailu andeletlapek@email.cz, nebo na telefonním čísle +420 606 105 516 u p. Žitňanské.

Pořadatelé akce Nadační fond Slza zvířat, Metropole Teplice a Andělé Tlapek, z.s. si od akce slibují den plný krásné vánoční atmosféry s doprovodným programem nejen pro dospělé, ale i pro děti.

Samozřejmě nebudou chybět plyšový maskoti Slzička a Štěstíčko, kteří se budou věnovat těm nejmenším návštěvníkům a spousta zajímavých vánočních vstupů. Závěrem akce se všem zúčastněným organizacím a spolkům rozdá výtěžek z celodenní tomboly pořádanou Metropolí Teplice.

Mediálním partnerem akce Vánoce se Slzou zvířat je agentura JV Press.cz, která bude na akci přítomna.

Autor: redakce