Krimi Městská policie Pátrání Policie Školní okénko Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

Policisté pátrají po dvou pohřešovaných chlapcích ve věku dvanáct a patnáct let, kteří se nevrátili z vycházky zpět do dětského domova v Bystřici pod Hostýnem

KROMĚŘÍŽSKO – Policisté od včerejška pátrají po dvou pohřešovaných chlapcích ve věku dvanáct a patnáct let, kteří se nevrátili z vycházky zpět do dětského domova v Bystřici pod Hostýnem.

Chlapci se nevrátili z vycházky zpět do dětského domova. Policisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po dvou chlapcích ve věku dvanáct a patnáct let, kteří se nevrátili z vycházky zpět do Dětského domova se školou v Bystřici pod Hostýnem.

Děti byly naposledy viděny pracovníky domova v pondělí 5. 12. 2022 v 15 hodin při odchodu na vycházku. Předpokládáme, že se chlapci pohybují spolu. Pravděpodobně směřují do Zlína.

Dvanáctiletý Gabriel Šimon je zhruba 150 centimetrů vysoké štíhlé postavy, má krátce střižené hnědé vlasy a hnědé oči. Oblečen byl do šedé zimní bundy s kapucí a modrých riflí. Na hlavě měl černobílou pletenou čepici a na nohou černé zimní boty. Domluví se anglicky. Jedná se o jeho první útěk.

Patnáctiletý Miroslav Grufík je 170 centimetrů vysoké štíhlé postavy, má krátké hnědé vlasy a modré oči. V levém uchu má náušnici. Na sobě měl černobílou bundu a černé tepláky. V minulosti byl již jedenáctkrát pohřešovaný.

Informace o pohřešovaných nám mohou občané poskytnout na kterémkoliv obvodním oddělení Policie ČR nebo na bezplatné lince 158.

Autor: mjr. Mgr. Simona Kyšnerová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Policisté pátrají po dvou pohřešovaných chlapcích ve věku dvanáct a patnáct let, kteří se nevrátili z vycházky zpět do dětského domova v Bystřici pod Hostýnem

Comments are closed.