Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: Hasiči poskytli první pomoc zraněnému řidiči, který v Ústí nad Labem skončil s autem na střeše

ÚSTÍ NAD LABEM – Hasiči ze stanice Ústí nad Labem zasahovali dnes před šestou hodinou ranní u dopravní nehody osobního automobilu v Žižkově ulici v Ústí nad Labem ve směru k Makru.

V době příjezdu na místo události byl zraněný řidič již mimo havarované vozidlo, které přerazilo sloup veřejného osvětlení a skončilo na střeše.

O nehodě jsme dnes již aktuálně také informovali. Hasiči před příjezdem Zdravotnické záchranné služby provedli prvotní ošetření zraněného řidiče a zajistili místo nehody. Likvidace unikajícího paliva z havarovaného vozidla byla komplikovaná, jelikož vozidlo leželo na přeraženém sloupu pouličního osvětlení, ze kterého trčely obnažené dráty.

Po naložení havarovaného automobilu na odtahovou službu Správa a údržba silnic dokončila úklid vozovky. Po dobu zásahu byl Policií ČR regulován průjezd Žižkovou ulicí. Okolnosti karambolu i nadále vyšetřují dopravní policisté.

Zdroj: HZS Ústeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz