Krimi Liberecký Policie Složky IZS Technika vražda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VRAŽDA: V souvislosti s násilnou smrtí 57leté ženy v Turnově policejní vyšetřovatel stíhá 56letého muže pro zločin vraždy a následně podal státnímu zástupci podnět k vazebnímu stíhání

TURNOV – V souvislosti s násilnou smrtí 57leté ženy v Turnově zahájil vyšetřovatel Krajského ředitelství policie Libereckého kraje ve čtvrtek 23. února trestní stíhání 56letého muže pro zločin vraždy a následně podal státnímu zástupci podnět k jeho vazebnímu stíhání.

Důvody k němu shledal rovněž státní zástupce a soudce, který ho dnes v pátek 24. února do vazby poslal. Tato vražda patří do kategorie takzvaných vztahových zločinů, což znamená, že se obviněný s obětí znal. V tomto případě byli oba v blízkém rodinném poměru.

Obviněnému nyní hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od deseti do osmnácti let.

Služba kriminální policie a vyšetřování Krajského ředitelství policie Libereckého kraje prověřuje okolnosti násilné smrti 57leté ženy, ke které došlo v úterý v pozdních nočních hodinách v Turnově. Muže, který je ze spáchání tohoto zločinu důvodně podezřelý, policisté zadrželi a ve věci provádíme úkony trestního řízení.

Autor: por. Bc. Ivana Baláková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz