Finance Konference Kultura kulturní akce Pomáháme PR Praha prevence Reklamy Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Vyjednávání už není jen doménou policistů. Obchodníci, majitelé firem, ale i všichni občané jsou schopni dosáhnout lepších výsledků při ušetření peněz, zlepšení vztahů a komunikace


PRAHA – Vyjednáváme 2–7x denně, ať už si to uvědomujeme, či nikoli. Přesto se o vyjednávání zajímá jen velmi málo lidí. Pojem vyjednávání si často spojujeme s krizovými situacemi, které běžně řeší policie nebo FBI. V běžném nebo obchodním životě pak dochází k velkým ztrátám. Finančním i vztahovým.

Schopnost vyjednávat je důležitá právě proto, abychom dokázali lépe mluvit s ostatními lidmi. Denně vyjednáváme. Kdykoli něco chceme nebo potřebujeme, vstupujeme do vyjednávání. O to, kam pojedeme na dovolenou, o své pracovní pozici nebo třeba o pronájmu bydlení. Bohužel mnoha lidem je to jedno. Nebylo by skvělé, kdybychom se dokázali dohodnout bez hádek, sporů a urážek,“ říká Zdeněk Drexler, vyjednavač pražského Mastery clubu.

Aby pomohli všem lidem zlepšit se ve vyjednávání pořádají členové Negotico konferenci NegotiCON 2023, kde se budou moci účastníci setkat s nejlepšími vyjednavači na světě a získat od nich cenné zkušenosti.

Jako řečníci na konferenci vystoupí bývalí vyjednavači americké FBI Gary Noesner a Phil Andrew, kteří v rámci své policejní praxe řešili náročné situace a museli být schopni rychle a efektivně jednat. Mezi řečníky bude i Scott Tillema ze SWAT týmu Chicago, který bude mít příležitost sdílet své zkušenosti s týmovou spoluprací a řízením stresových situací.

Konference NegotiCON 2023 se však neomezuje pouze na zahraniční řečníky. Mezi řečníky se také objeví čeští odborníci, kteří budou mít příležitost představit své názory na téma vyjednávání a sdílet své zkušenosti z praxe.

Konference NegotiCON 2023 se koná na Vysoké škole ekonomické v Praze ve dnech 31.03 – 01.04.2023. Více na odkazu www.negoticon.com.

Autor: Jan Mexo Řehák