Karlovarský Kultura kulturní akce Pomáháme Pozvánka PR Školní okénko společenská akce tip redakce Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

POZVÁNKA: Letošní Velikonoce ve Varyádě budou opravdu ušaté


KARLOVY VARY – Je tu jaro a blíží se nejoblíbenější jarní svátek – Velikonoce! Varyáda má pro návštěvníky připravený skvělý program, který zahrnuje bohatý výběr workshopů pro děti, včetně pletení pomlázky a zdobení vajíček. Kromě toho se mohou těšit na setkání se zajíčky Sylvanian Families a na jejich program pro děti. V sobotu 8. dubna od 14:00 hodin bude návštěvníkům nabídnuta i možnost zajezdit si na koni.

Pro všechny děti si Varyáda přichystala bohatý program a nejrůznější workshopy, na kterých budou mít děti možnost ozdobit vajíčka a uplést pomlázku. Celým odpolednem je bude provázet zajíček Freya, se kterým si děti zazpívají a zatancují. Samozřejmě nebudou chybět soutěže o zajímavé dárky. Po celém centru se také budou rozdávat čelenky vypadající jako králičí ouška. Velikonoce ve Varyádě tak budou tento rok skutečně ušaté a nezapomenutelné.

Hlavní atrakcí velikonočního odpoledne ve Varyádě budou nepochybně koně, které návštěvníci najdou na parkovišti před centrem. Prvních patnáct dětí bude mít projížďku zdarma. Stačí mít staženou mobilní aplikaci Varyáda club. „Opět chceme pro děti uspořádat zábavné odpoledne, které mohou se svými rodiči strávit v našem centru a potkat se zde se svými kamarády,“ říká Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace firmy EPG.

A co by to bylo za Velikonoce, kdyby chyběly čokoládové balíčky? „Ti zákazníci, kteří budou mít naší aplikaci a využijí kupóny, dostanou od našich milých hostesek sladký balíček. To krásně zakončí celý velikonoční program,“ říká ředitel Malý.

Nákupní centrum Varyáda všem připomíná důležitost aplikace Varyáda Club, protože se staženou aplikací mají návštěvníci nejen vstup na akci zdarma, ale také si mohou zdarma odnést velikonoční vajíčka, pomlázku, osení či se projet na koni.

Autor: redakce

One Reply to “POZVÁNKA: Letošní Velikonoce ve Varyádě budou opravdu ušaté

  1. Pingback: go to the website

Comments are closed.