Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté pátrají po hledaném 44letém vězni, který se nevrátil z povolené vycházky do věznice v Jiřicích


STŘEDNÍ ČECHY – Policisté pátrají po hledaném 44letém vězni, který se dnes v 15 hodin nevrátil z povolené vycházky do věznice v Jiřicích. Naposledy byl viděn včera v Čelákovicích. Hledaný si odpykává trest za majetkové delikty. Viděli jste ho? Ozvěte se na tísňové lince 158.

EDIT: KRIMI: Policisté vypátrali a zadrželi 44letého vězně na útěku! Díky veřejnosti ho vypátrali v Lysé nad Labem

Středočeští policisté vyhlásili pátrání po 44letém vězni, který se měl dnes 16. dubna 2023 vrátit z povolené vycházky zpět do věznice v Jiřicích, ale nevrátil.

Hledaný Jakub Ráliš byl naposledy viděn včera večer v Čelákovicích, pak odešel neznámo kam. Hledaný si odpykává trest za majetkovou trestnou činnost.

Vězeň Jakub Ráliš je asi 180 – 185 cm vysoký, střední postavy, má hnědé vlasy, hnědé oči a vousy – strniště. Na sobě měl naposledy bundu zelené barvy (khaki). Hledaný má potetovanou celou levou ruku, kde má tetování kočky, nápis Zuzana 1966, Pannu Marii a kruhový ornament keltské kočky.

Pokud hledaného muže uvidíte nebo víte, kde by se aktuálně mohl zdržovat, ozvěte se nám prosím na linku 158. Za jakékoliv důležité informace a poznatky děkujeme.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

3 Replies to “Policisté pátrají po hledaném 44letém vězni, který se nevrátil z povolené vycházky do věznice v Jiřicích

  1. Pingback: bonanza178 rtp
  2. Pingback: youtube niches

Comments are closed.