Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ: Osobní automobil u Řehlovic narazil do svodidel a mostní konstrukce! Těžce zraněného řidiče transportoval vrtulník do nemocnice


ŘEHLOVICE – Řidiči pozor! Z Teplic na Ústí nad Labem u Řehlovic blokuje dopravu nehoda osobního automobilu! Na místě zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně vrtulníku leteckých záchranářů. Při nehodě se těžce zranil řidič auta.

U nehody zasahují dvě hasičské jednotky, a to profesionální hasiči z Ústí nad Labem a z Teplic. K nehodě osobního auta došlo ve směru na Řehlovice, na úrovni Hliňan na nájezd na dálnici D8. Osobní vozidlo narazilo do svodidel a následně do mostní konstrukce. Řidič byl po nárazu doslova katapultován z havarovaného automobilu.

Foto: HZS ÚK

Mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník uvedl, že těžce zraněný řidič byl letecky transportován do traumacentra Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem.

„K vážné dopravní nehodě došlo dnes po 8 hodině ranní na silnici I/63, na 6 kilometru ve směru od kruhového objezdu v Nových Dvorech na Řehlovice. Řidič(33let) osobního vozu z dosud nezjištěných příčin naboural do svodidel. Vozidlo se po nárazu rozpůlilo a řidič vypadl ven. Z místa byl převezen do nemocnice. Silnice byla téměř 2 hodiny uzavřena a odklon probíhal na kruhovém objezdu v Nových Dvorech na obec Bořislav. Okolnosti nehody jsou předmětem šetření dopravních policistů,“ dodává mluvčí teplických policistů por. Bc.Ilona Gazdošová.

Na silnici I/63(přivaděč k dálnici D8) došlo k havárii vozidla do svodidel. Silnice byla na 6 km ve směru od kruhového objezdu v Nových Dvorech na Řehlovice uzavřena. Doprava byla odkláněna policisty z kruhového objezdu Nové Dvory na silnici I/8 směr Žalany.

Okolnosti vážné nehody vyšetřují dopravní policisté.

Autor: redakce
Zdroj: HZS Ústerckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz