Auto-Moto Karlovarský Kultura kulturní akce Pomáháme Pozvánka PR Reklamy společenská akce Technika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: Před Varyádou vyroste parádní Hot Wheels dráha


KARLOVY VARY – Milujete Hot Wheels? Tak to tady nesmíte chybět! Největší akce pro milovníky autíček Hot Wheels u nákupního centra Varyáda, kdy se můžete těšit na autodráhu, burzu autíček, obří herní zónu a na spoustu soutěží o skvělé dárkové předměty a další ceny. Celá akce se bude konat na parkovišti od 11:00 do 17:00 hodin.

Varyáda se rozhodla zpříjemnit všem dětem a teenagerům sobotu, a tak 20. květen napěchovala skvělými aktivitami. Hot Wheels Pumptrack nebudou jen dráhy s autíčky, ale především vlnitá dráha, na které se ve chvíli, kdy nebude probíhat program, mohou projíždět všichni nadšenci na kole nebo koloběžce. Veškeré vybavení bude k vypůjčení na místě zdarma. „Rodiče se nemusí o děti bát, protože jim zapůjčíme helmu, budou před jízdou proškoleny a během jízdy na ně budou dohlížet profesionálové,“ říká Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace firmy EPG, která vlastní Varyádu. Chybět nebudou ani soutěže o atraktivní ceny.

„Nebude samozřejmě chybět ani doprovodný program jako fotokoutek nebo malování na obličej. Chceme, aby si den užili všichni, kdo do centra přijdou,” doplňuje ředitel Malý. Vstup na dráhu bude podmíněn staženou aplikací Varyáda Club. Centrum chce tak odměnit všechny věrné zákazníky, kteří aplikaci pravidelně využívají nejen na akcích centra, ale i během roku například v obchodech Varyády.

Hot Wheels Pumptrack dráha je adrenalinovou zábavu pro děti, mládež i dospělé, pro začátečníky i profi sportovce. 37metrovou plochu dráhy mohou zájemci zdolat na kole, koloběžce, longboardu, skateboardu či kolečkových bruslích.

Varyáda si pro zákazníky také připravila velkou spoustu soutěží spojených právě s touto akcí. Na sociálních sítích budete moci sdílet fotografii s kamarádem, který s vámi dráhu navštívil, a vyhrát tak zajímavé ceny. Kromě toho bude na webových stránkách centra připravena doplňující online hra, ve které se bude soutěžit o pěkné dárky od centra.

Autor: Jana Jechová, DiS.

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TIP REDAKCE: Před Varyádou vyroste parádní Hot Wheels dráha

  1. Pingback: ai nude

Comments are closed.