Auto-Moto Doprava HZS Jihomoravský Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: Šestasedmdesát zraněných a jeden mrtvý, taková je bilance střetu dvou autobusů na dálnici D2 před Brnem!


BRNĚNSKO – Šestasedmdesát zraněných a jeden mrtvý, taková je bilance tragické nehody dvou autobusů na dálnici D2 před Brnem!

Ke střetu dvou autobusů došlo na 3. kilometru dálnice D2 ve směru na Brno poblíž Rebešovic. Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně několika vrtulníků leteckých záchranářů. Většinu zraněných převezli záchranáři do brněnských nemocnic. Jeden z řidičů autobusu na místě tragické nehody zemřel. Jeden autobus narazil do autobusu před ním! Přivolaní hasiči museli některé ze zraněných cestujících z havarovaných vozidel vyprostit.

FOTOGALERIE…

Dopravní policisté i nadále dokumentují nehodu a zjišťují její příčiny. Dálnice D2 je ve směru na Břeclav již průjezdná. Dálnice D2 ve směru na Brno stále stojí. Hasiči nyní vyprostili tělo zemřelého řidiče z havarovaného autobusu. Směr na Bratislavu jede ve 2 pruzích. Celkem se tak zranilo 76 osob a jeden člověk zemřel.

Autor: Honza Vraný
Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz