Karlovarský Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KRIMI: Policisté pátrají po totožnosti masturbujícího muže na kole v Karlových Varech


KARLOVARSKO – V ulicích Karlových Varů měl obtěžovat kolemjdoucí ženy. Policisté v současné době pátrají po muži dosud neznámé totožnosti, který měl v sobotu 19. srpna letošního roku v ranních hodinách masturbovat na dvou různých místech v Karlových Varech a přitom obtěžovat náhodné kolemjdoucí ženy.

Krátce před 07:30 hodin měl muž projíždět na jízdním kole ulicí Krymská a přitom masturbovat. Kolemjdoucí ženu měl slovně požádat, aby mu s masturbací pomohla. Ta na to zareagovala tak, že vše oznámila na tísňovou linku 158. Muž následně svého jednání okamžitě zanechal a z místa odjel.

O zhruba hodinu později měl muž přijet na jízdním kole po Rohanově stezce nad ulicí Křižíkova k jiné ženě. V ruce měl držet své přirození, masturbovat a i v tomto případě po ženě požadovat, aby mu s masturbací pomohla. Po odmítnutí se měl muž ženu snažit uchopit oběma rukama, ovšem ta měla začít nahlas křičet, bránit se kopy a přitom muži sdělit, že vše oznámí na policii. Muž měl svého jednání zanechat a z místa odjet.

Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary-město ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví.

V souvislosti s tímto případem se obracíme na veřejnost, zda někdo nepozná muže z kamerových záznamů, který měl jezdit na jízdním kole, masturbovat a přitom obtěžovat kolemjdoucí ženy. V případě, že muže z kamerového záznamu poznáte, předejte policistům informace prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158.

Na bezplatnou tísňovou linku 158 se mohou obracet také osoby, které uvedené jednání muže na jízdním kole viděly či osoby, které mohl muž také svým jednáním obtěžovat.

Jakékoliv další informace k této události, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

Autor: nprap. Jakub Kopřiva

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz