Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Olomoucký Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ TRAGÉDIE: Kamion na dálnici D1 u Bělotína na Přerovsku prorazil svodidla a zřítil se ze silničního mostu a vozidlo začalo hořet. Řidič nepřežil


PŘEROVSKO – Složky Integrovaného záchranného systému ČR aktuálně zasahují na dálnici D1 u Bělotína na Přerovsku, kde kamion při jízdě prorazil svodidla a zřítil se ze silničního mostu. 41letý řidič nehodu nepřežil! Záchranné a vyprošťovací práce záchranářům komplikuje husté sněžení. Řidič při jízdě pravděpodobně usnul, vyjel z dálnice, prorazil svodidla a zřítil se z mostu.

Po pádu z mostu kamion navíc začal hořet. Požár přivolaní hasiči uhasili a ze zdemolované kabiny havarovaného vozu profesionální hasiči s dobrovolnou jednotkou vyprostili řidiče a zahájili resuscitaci. I přes snahu zasahujících záchranářů skončila událost tragicky.

Lékař záchranné služby potvrdil smrt řidiče. Při nehodě došlo k úniku provozních kapalin z proražené nádrže, nyní jej likvidují hasiči tak, aby nedošlo k ohrožení životního prostředí. Místo je s opatrností průjezdné středním a levým jízdním pruhem.

FOTOGALERIE…

Přerovští kriminalisté prověřují okolnosti tragické nehody, při níž zahynul 41letý cizinec

Zdroj: HZS Olomouckého kraje
(LB)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz