Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Kladenští policisté vyhlásili pátrání po 42letém muži, který nechal dopis na rozloučenou a zmizel…


KLADENSKO – Kladenští policisté vyhlásili pátrání po 42letém muži, který 9. prosince 2023, v nočních hodinách, odešel z místa bydliště v Kladně – Kročehlavech neznámo kam a doma zanechal dopis na rozloučenou.

Z domova odjel osobním vozidlem Škoda Octavia combi bílé barvy (r.v. 2014) RZ: 4AK 5907, po kterém policisté také vyhlásili pátrání. Pohřešovaný Martin Charvát je asi 185 cm vysoký, štíhlé postavy, má krátce střižené blond vlasy a modré oči.

Jeho pohřešování oznámila přítelkyně, která doma dopis nalezla. Z těchto důvodů se rodina i policisté obávají o zdraví a život pohřešovaného a vyhlásili po něm celostátní pátrání. Po muži aktuálně v terénu pátrá více jak dvě desítky policistů a kynolog se služebním psem. Kolem poledne policisté nalezli mobilní telefon pohřešovaného v lese v Horním Bezděkově. Muže ani vozidlo se ale zatím vypátrat nepodařilo.

Pokud pohřešovaného muže uvidíte nebo máte jakékoliv informace o tom, kde by se v současné době mohl pohybovat, ozvěte se prosím policistům na linku 158. Za jakékoliv důležité informace a poznatky, které by pomohly s jeho nalezením, děkujeme.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz