Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi LZS Pardubický Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda stroj Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Na obchvatu Chrudimi se střetla dodávka s nákladním automobilem! Jeden z řidičů nehodu nepřežil


CHRUDIMSKO – K tragické dopravní nehodě vyjížděly dnes v ranních hodinách složky Integrovaného záchranného systému ČR. Na obchvatu Chrudimi došlo ke střetu dodávky s kontejnerovým nákladním automobilem, který skončil na boku. Lékař na místě konstatoval smrtelné zranění u řidiče havarované dodávky.

Přivolaní hasiči z Chrudimi vyčkali až policisté nehodu zadokumentují, a poté vyprostili ze zdemolovaného vozu tělo muže.

Řidič nákladního vozu měl utrpět lehčí zranění. Hasiči dále museli zajistit oba vozy proti úniku provozních náplní. Nákladní automobil skončil na boku a unikaly z něj provozní náplně. Ty byly okamžitě zajištěny tak, aby nedošlo k ekologické havárii. Velitel zásahu nechal povolat na místo i pracovníky životního prostředí. Velitel zásahu na místě poskytl řidiči nákladního automobilu první psychickou pomoc.

FOTOGALERIE…

Havarovaný nákladní automobil, který po střetu s dodávkou skončil na boku, vyprostí po zadokumentování nehody specializovaná firma.

Zdroj: HZS Pardubického kraje
(vh)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz