Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Na dálnici D1 u Velké Bíteše ve směru na Brno se střetly tři kamiony! Jeden z řidičů nehodu nepřežil


VYSOČINA – Složky Integrovaného záchranného systému ČR zasahovaly na 162. kilometru dálnice D1 u Velké Bíteše ve směru na Brno u hromadné nehody nákladních vozidel! Střetly se tam tři kamiony. Nehodu nepřežil jeden z řidičů!

Dálnice D1 byla na 162. km ve směru na Brno zcela neprůjezdná. V místě havarovalo hned několik kamionů. Směr na Prahu je průjezdný pouze jedním jízdním pruhem. Jeden řidič utrpěl těžká zranění, kterým ve zdemolované kabině na místě podlehl. Vyprostit ho museli přivolaní hasiči.

Policisté stahují osobní vozidla z D1 na 153.km na objízdnou trasu. Na D1 najednou na 162.km. Kamiony zůstávají na dálnici.

Foto: Policie ČR

V místě se vyprošťují havarovaná vozidla a průjezdný je pouze levý jízdní pruh. Policisté v úseku od km 146 po km 163 musí budit řidiče kamionů, kteří začali čerpat bezpečnostní přestávky. Je potřeba, aby se rozjela i kolona kamionů, které zůstaly stát na tělese D1. Okolnosti tragické nehody i nadále vyšetřují policisté.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz