Auto-Moto Krimi Městská policie Pátrání Plzeňský Policie Pomáháme požár Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

KRIMI: Policista na Domažlicku zachránil muži život! V hořícím vozidle ho nalezl v bezvědomí, společně s kolegy jej úspěšně resuscitovali


DOMAŽLICKO – Dne 4. února ve večerních hodinách přijali policisté oznámení od ženy, že chce její 43letý kamarád z Domažlicka z důvodu osobních problémů spáchat sebevraždu. Z obavy o jeho život začali policisté po muži pátrat.

Operační důstojník dokázal na základě lokalizace mobilního telefonu a dobré místní znalosti určit přibližné místo, kde by se mohl muž se svým vozidlem nacházet. Do pátrání se zapojily nejen policejní hlídky, ale i policista, který byl v uvedený den ve svém osobním volnu. Ten vypátral muže ve vozidle u obce Brnířov.

Vozidlo však hořelo a hledaný muž se v něm nacházel v bezvědomí. Ve chvíli, kdy policista vytáhl muže z hořícího vozidla, se na místo dostavila hlídka policistů z obvodního oddělení Nýrsko a společně se jim podařilo muže oživit. Toho si poté převzala přivolaná záchranná služba a byl převezen do nemocnice. Zachráněný muž je mimo ohrožení života a nikdo další při této události zraněn nebyl.

Autor: por. Bc. Iva Vršecká
ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz