Kultura Ústecký Z domova Zprávy podle krajů

S novým rokem 2018 chystá naše redakce JV PRESS řadu novinek

ÚSTECKÝ KRAJ – Agentura JV PRESS a spol. chystá s novým rokem 2018 také několik novinek. Tu první vám představíme právě dnes a je to zbrusu NOVÝ DESIGN webu www.jvpress.cz.

Ten se už od samého začátku potýkal s nepříjemností v podobě šablony. Ta původní, jež byla vybraná, nešla implementovat, a tak jsme muselo improvizovat a vybírat takovou, která by splňovala požadavky. To se naštěstí podařilo a web byl během několika hodin plně funkční a to nejdůležitější, můžete se už i vy sami podívat www.jvpress.cz.

Nový vzhled webu jvpress.cz

V tuto chvíli už probíhá jen detailní dodělávání, které vy, návštěvníci webu nezaregistrujete, protože se týká redakčního systému.

Úplnou novinkou na webu je prostor pro reklamu, jednak v hlavičce webu, v postranním panelu a také v patičce webu.

Dále je to přehledné menu a kategorie zpráv – ty nově rozdělujeme dle krajů, což usnadňuje hledání zpráv z kraje, který právě vás zajímá.

Do budoucna se plánuje ještě implementace „Aktuální dopravní situace“. Agentura JV PRESS děkuje svému webmasterovi Honzovi Tušíkovi za skvěle, ale hlavně rychle odvedenou práci. S Honzou Tušíkem se na našem webu můžete nově setkávat také v jeho rubrice s názvem „ Honzíkova cesta“, kde vám bude představovat zajímavá místa naší republiky.

Autor: Vlasta Vébr