Sport Ústecký Z domova Zprávy podle krajů

VIDEOREPORTÁŽ: Charitativní turnaj Lokomotif Cup v Ústí letos trhal rekordy

ÚSTÍ NAD LABEM – Jubilejní 5.ročník charitativního turnaje Lokomotif Cup 2017 dnes lámal rekordy. Pro handicapované děti organizátoři akce totiž vybrali celkem 45 015 korun. I když se letos nepodařilo překročit slibovanou magickou padesáti tisícovou hranici, i tak byl charitativní turnaj více než  úspěšný.

Veškerý výtěžek 5. ročníku charitativního turnaje bude i letos věnován Společnosti pro podporu lidí s mentálním postižením, sídlící při Speciální škole, Mateřské škole a Praktické škole Pod Parkem 2788, Ústí nad Labem.

„Loni jsme vybrali a předali celkem 44 119 korun a letos jsme chtěli zaútočit na magickou padesáti tisícovou hranici. Bohužel to letos nevyšlo přesně podle našich představ i tak charitativní turnaj doslova lámal rekordy,“ říká organizátor akce Pavel Přibyl s tím, že letos to bylo již zmíněných 45 015 korun.

Akci i letos uspořádal FC Lokomotif Ústí a Ústecký deník  

Na start se postavilo osm soutěžních týmů. Organizátoři nechali  natisknout i speciální trika se srdcem a nápisem: DÁVÁME GÓLY PRO DĚTI. Jedinou ženou mezi sportovci byla úspěšná česká profesionální boxerka známá i pod přezdívkou Andělská pěst, a to Ústečanka Fabiana Bytyqi. Na dnešním charitativním  turnaji Fabiana totiž zastupovala svého trenéra, bývalého známého profiboxera Lukáše Konečného.

VIDEOREPORTÁŽ Z CHARITATIVNÍHO TURNAJE LOKOMOTIF CUP:

Videoreportáž z turnaje připravili: Vlasta Vébr a Honza Vraný/JV PRESS

Ani letos nechyběla takzvaná plyšákománie, kdy hráči a návštěvníci o přestávce z ochozu tělocičny házeli na středový kruh stovky plyšáků. Letos jich organizátoři nakonec napočítali přesně 312. Vedle finančního výtěžku tak handicapované děti získají i překrásné plyšáčky.

OBRAZEM: Lokomotif Cup 2017 byl letos jubilejní a hodně úspěšný

Autor: Honza Vraný

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VIDEOREPORTÁŽ: Charitativní turnaj Lokomotif Cup v Ústí letos trhal rekordy

Napsat komentář