Auto-Moto Doprava Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Složky IZS Středočeský Ústecký Vysočina Z domova Zlínský Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ Z DOPRAVY: V Sobotce na Jičínsku přejel autobus chodkyni! U nehody zasahuje i vrtulník záchranářů

JIČÍNSKO – Při vážné dopravní nehodě na náměstí Míru v Sobotce na Jičínsku, kde se autobus střetl s chodkyní aktuálně zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně vrtulníku letecké záchranné služby.

K nehodě došlo krátce před sedmou hodinou ranní a na místě karambolu probíhá vyšetřování a záchranné práce. Události je ovlivněn jeden směr provozu. Komplikace v dopravě proto očekávejte až do 9.00 hodin.

Bouralo se ale i na dalších místech republiky. Složky IZS aktuálně zasahují tak například v Lipníku nad Bečvou na Přerovsku, de se střetla dvě osobní vozidla. Nehoda se bohužel neobešla bez zranění.

Na Plzeňsku je dočasně uzavřena silnice v obci Hrádek na Klatovsku, kde havaroval v zatáčce nákladní automobil s dodávkou. Tato nehoda se naštěstí obešla bez zranění, ale z havarovaných aut unikají provozní kapaliny. Auta blokují celou komunikaci. V místě nehody proto neprojedete!

Dopravní policisté mají od půlnoci hlášeny na dvě desítky karambolů. Většinou jde naštěstí jen o plechy bez zranění.

Autor: Honza Vraný
Ilustrační snímek autor

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz