Auto-Moto Doprava Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Složky IZS Středočeský Ústecký Vysočina Z domova Zlínský Zprávy podle krajů

DOPRAVNÍ INFORMACE: Na Tachovsku se převrátilo při nehodě osobní auto na střechu

TACHOVSKO – Převrácené osobní vozidlo blokuje dopravu na silnici 605 u obce Bor na Tachovsku. Karambol se bohužel neobešel bez zranění.

Na místě zasahují všechny složky Intgrovaného záchranného systému ČR. V místě karambolu projedete pouze se zvýšenou opatrností. Komplikace v dopravě v uvedeném úseku očekávajte přibližně do 8.45 hodin.

Bouralo se také v Královéhradeckém kraji, kde se na silnici 308 u obce Černilov střetla dva osobní auta. Komunikace je uzavřena a probíhají tam aktuálně záchranné a vyprošťovací práce. Problémy v ropvaě tam tak očekávajte přibližně do 9.00 hodin.

 

 

 

Dopravní policisté vyšetřují také nehodu osobního auta, které skončilo havarované v příkopu u Kopřivnice na Novojičínsku. Karambol se naštěstí obešel bez zranění. Očekávejte komplikace v dopravě v uvedeném úseku přibližně do 9.15 hodin.

Bouralo se ale i na dalších místech napříč celou Českou republikou. Podle  dopravních policistů šlo ale předevšém o střety se zvěří, které se naštěstí obešely bez zranění.

Autor: Honza Vraný

 

 

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz