Kultura Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZE SPOLEČNOSTI: Kristin Hrádek na Děčínsku zažil nefalšovanou hasičskou svatbu

DĚČÍNSKO – Kristin Hrádek na Děčínsku se dnes stal dějištěm významné životní události. Svůj manželský slib tu slavnostně pronesl profesionální hasič Josef Petera, který je zároveň i členem jednotky Sboru dobrovolných hasičů z Malého Března na Ústecku. Za manželku si vzal půvabnou a krásnou přítelkyni Annu Honsovou.

Koordinátor svatby Tomáš Rambousek – sportovec i dobrovolný hasič v jedné osobě se svou okouzlující přítelkyní Kačí Patkovou, nic neponechal náhodě a tak novomanželům připravil netradiční pojetí svatební oslavy. Mezi početnými gratulanty tak nesměli nechybět ani profesionální a dobrovolní hasiči, kolegové, kamarádi ze směny a ústecké stanice Josefa, který si za manželku vzal svou dlouholetou překrásnou přítelkyni Annu Honsovou.

A jaká by to byla hasičská svatba bez hasičských doplňků? Novomanžel musel přenést Annu přes hasičskou proudnici a společně se pak nechali vyfotografovat i z koše hasičského automobilového žebříku. Překvapení pak novomanželům připravili i kolegové hasiči z Malého Března.

 

 

Redakce agentury JV PRESS, která zároveň novomanželům průběh svatby natáčí, se připojuje k řadě gratulantů a přeje hodně štěstí v manželství!

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ZE SPOLEČNOSTI: Kristin Hrádek na Děčínsku zažil nefalšovanou hasičskou svatbu

Napsat komentář