Kultura Složky IZS Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: Ve Velkém Chvojně na Ústecku se dnes uskuteční netradiční sportovní zápolení „MY PROTI NÁM“

VELKÉ CHVOJNO – Sbor dobrovolných hasičů z Velkého Chvojna na Ústecku,  FKA Velké Chvojno a Chvojensko sobě pořádají dnes, tedy v sobotu 30. června sportovní zápolení MY PROTI NÁM…  Informuje o tom Radim Slavík z SDH Velké Chvojno.

Hasiči obce ve spolupráci s fotbalisty a sdružením Chvojensko Vás tímto zvou na 0-tý ročník netradičního sportovního zápolení „ My proti nám“. Cílem akce, která se uskuteční v sobotu 30.6.2018 od 13hodin na místním fotbalovém hřišti je strávit příjemné odpoledne pohybem, zábavou a soutěžením v netradičních disciplínách místních spolků.

Přijďte podpořit některý z týmů, fandit, pobavit se a zasoutěžit si ve vybraných disciplínách: 50m běh přes překážky. Překonání základních překážek požárního sportu – kladina, příčné břevno, lano… Požární útok jednoduchým vedení od vlastního zdroje. Naplnění džberové stříkačky, spojení hadicového vedení a útok na cíl. Dovednostní střelba – kopací technika – střelba míčem na cíle ve fotbalové brance.

Zápas v malém fotbálku 2x 5min. MAX !!! Cílem je dát více gólů do branky soupeře. Jízda zručnosti – koloběžky, kola, odstrkávadla, kočárky. Překonání krátké dráhy s kužely, překážkami atd. náročnost odpovídající věku. Střelba na cokoli. Střelba vzduchovkou na terč nebo špalík, míčkem na panáka, kruhem na cíl a podobně.

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TIP REDAKCE: Ve Velkém Chvojně na Ústecku se dnes uskuteční netradiční sportovní zápolení „MY PROTI NÁM“

  1. Pingback: this website

Napsat komentář