Praha Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZE SPORTU: Bronz z Mistrovství Evropy v Muay Thai v Praze putoval do Dubí

PRAHA/DUBÍ – V pražské Tip sport aréně se konalo Mistrovství Evropy muaythai IFMA s All Star galavečerem, kde se představily hvězdy muaythai jako Buakaw nebo Superbon. ME se v Praze konalo vůbec poprvé v historii. Potvrdil to hlavní trenér Leonidas Gym Muay Thai Teplice Ladislav Horejš.

Jeden bronz vybojoval i náš Filip Gorol, což je zatím u nás v Leonidas gym na tak prestižní soutěž největší úspěch. Boj to byl velice těžký, ve Filipovo váze byl Bulhar, Polák, Maďar, Litevec, Rakušák a Rus. Ten se pak stal i mistrem Evropy, když Filipa vyřadil v semifinále.

„Při zahajovacím ceremoniálu dělalo 12 chlapců z našeho gymu vlajkonoše, a to jmenovitě Matěj Šimůnek, Šimon Verner, Alan Homič, Jiří Berec ml., Petr Vobořil ml., Josef Holoubek, David Prošek, Milan Gašparec, Kuba Vinduška, Štěpán Ponec, Richard Soukup, Tobiáš Studnička. Chlapci si nástup perfektně připravili a každý s vlajkou určitého státu představil reprezentanta,“ podotl Ladislav Horejš.

Při organizaci na ME velice pomáhali také Tomáš Barták a David Štajnc, za což jim patří obrovský dík. „Další dobrovolníci, kteří vypomohli, byli Daniel Štajnc, Branislav Tomáš, Filip Gorol, Ivana Tomášová, Jiří Berec s a Petr Vobořil Grafstudio CZ, který operativně vytvářel potřebné samolepky na počkání, a nejen to. Obrovské poděkování patří C.M.T.A. a celému týmu v čele s prezidentem Petrem Ottichem a všem sponzorům,“ doodal závěrem hlavní trenér dubského Leonidas gymu Ladislav Horejš.

 

Autor: redakce

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ZE SPORTU: Bronz z Mistrovství Evropy v Muay Thai v Praze putoval do Dubí

  1. Pingback: auto swiper

Napsat komentář