Královehradecký Krimi Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

U střetu dvou aut u Jaroměře se zranilo pět lidí včetně dětí! Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranky

JAROMĚŘ – K vážné nehodě došlo na stala na silici I. třídy č. 33 u Jaroměře, kde se střetla dvě vozidla. Při karambolu se zranilo pět lidí včetně dětí a na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranky.

Řidič (nar. 1997) osobního vozidla zn. Seat Leon, jedoucí ve směru od Hradce Králové na Jaroměř, přejel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem zn. Seat Alhambra, ve kterém jely čytři osoby. Všichni účastníci nehody (z toho dvě děti) skončili v péči lékařů.

Při nehodě zasahovali kormě policistů  také hasiči a na místo byl přivolán vrtulník zdravotnické záchranné služby. U řidiče Seatu Leon byl orientační dechovou zkouškou zjištěn alkohol, což definitivně vyvrátí nebo potvrdí lékařské vyšetření spojené s odběrem krve.

Na místo se kromě dopravních policistů dostavila také výjezdová skupina z územního odboru Náchod. Přesnou příčinu nehody i její okolnosti nyní policisté zjišťují. Nehoda si vyžádala omezení provozu na více, než dvě hodiny. Dopravu odkláněli policisté společně se strážníky po konzultaci s dopravním inženýrem na přilehlé objízdné trasy přes Černožice, Vlkov, Nový Ples, Jaroměř a Josefov.

Autor: por. Mgr. Lenka Burýšková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “U střetu dvou aut u Jaroměře se zranilo pět lidí včetně dětí! Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranky

  1. Pingback: blote tieten

Napsat komentář