Finance Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Politika Praha Středočeský Ústecký Vysočina YouTube Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

VIDEO: EXEKUCE a INSOLVENCE – trápí celou Českou republiku

MOST – Dvě slova, která skloňuje poslední měsíce celá naše republika, tedy EXEKUCE a INSOLVENCE. Veřejné projednávání námětů na legislativní změny právě v oblasti EXEKUCÍ a INSOLVENCÍ se první říjnový týden konalo v Mostě.

Seminář určený jak pro odborníky, tak i pro laickou veřejnost svolala členka podvýboru pro problematiku exekucí, insolvencí a oddlužení ing. Hana Aulická Jírovcová, Krajská hospodářská komora Ústeckého kraje a Ústecký kraj.

Panelu se zúčastnila ředitelka KHK ÚK ing. Martina Francírková, ing. Barbora Kabíčková – projekt STOP Exekuce, Magdalena Šabatová – NJP, z.s.,akreditovaná společnost pro oddlužení, Denisa Rohanová z České asociace povinných, náměstek ministryně práce a sociálních věcí JUDr. Jiří Vaňásek, Vrchní ministerský rada Mgr.Ondřej Zezulka, ing. František Jochman KHK ÚK. Mezi přítomnými nechyběli zástupci města Most, zaměstnavatelů, mostecké Diakonie a dalších, kterých se jak EXEKUCE, tak i INSOLVENCE přímo či nepřímo dotýká a kteří s postiženými klienty pracují.

 

Autor: Vlasta Vébr

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář