Kultura Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE : Móda a hvězdy v Mostě opět pomohou dětem díky charitativní akci

MOST – Charitativní módní přehlídka Móda a hvězdy pro děti z Klokánku v Teplicích a pro děti z dětského domova ve Vysoké Peci na Chomutovsku a Nadační fond Veroniky Kašákové se uskuteční v neděli 11. listopadu v mosteckém divadle od 18.00 hodin.

Tradiční módní show pořádá opět mostecký Svatební salon Delta v čele s jeho majitelkou Petrou Vyoralovou. Pořadem bude provázet herec David Gránský a televizní „rosničkář“ Karel Kašák.

Chybět nebudou ani Modelky: Inna Puhajková, Lucie Šlégr, Lenka Taussigová, Veronika Kašáková, Nikol Švantnerová, Monika Leová a další…

Modelové: Matyáš Hložek, Tomáš Martinka, Josef Kůrka, Davee, David Kozzi Lejček …a děti z Klokánku a dětského domova ve Vysoké Peci.

Vystavovatelé: Svatební salon Delta, Beauty 2000, Raffiné, Viva, Milano Chomutov a Ateliér Moravec.

Redakce agentury JV Press je letos jedním z hrdých mediálních partnerů celé charitativní akce. Budeme přímo na místě pro Vás připravovat zajímavé video reportáže… A tímto Vás srdečně zveme na bezesporu nejlepší kulturní módní show letošního roku na Mostecku.

Vstupné na charitativní přehlídku v Mostě je 220 korun. Také letošní vydařený plakát na celou charitativní akci měl na starost profesionální tým ReNi creative.

OFICIÁLNÍ PLAKÁT NA AKCI…

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

Napsat komentář